Protestatara Angi, adevărul despre munca ei. Dan Constantin: Eu o cunosc

Jurnalistul Dan Constatin a declarat că adevărul despre protestatara Angi Șerban, care s-a prezentat ca fiind un jurist, director de vânzări la o firmă, este cu totul altul. 

Angi Șerban, una dintre cele mai vocale persoane aflate la protestul de ieri din Parlamentul României și cunosocută de autorități de la manifestațiile din Piața Victoriei, s-a prezentat ca fiind un jurist care ocupă funcția de director de vânzări la o companie. Jurnalistul Dan Constantin a declarat însă că o cunoaște pe protestatara care "are un mic serviciu la care nu se duce".

Lucrează "la un notariat din Călărași"

"Fata aia foarte agitată care spune că e jurist are un mic serviciu, la care nu se duce, la un notariat în Călărași. Eu o cunosc, cunosc despre ce este vorba. Este un protestatar de profesie alături de ceilalți nouă pe care îi găsim și atunci când au fost invitați la Parlamentul European, care se fotografiază cu Monica Macovei, care sunt în zona asta de propagandă a 'rezist tv' în care își filmează propriile acțiuni ca să aibă ce difuza și menține un focar de tensiune. Sunt puțini, dar bine organizați, foarte eficienți în a difuza mesaje care îndeamnă spre violență, ceea ce se rostogolesc în acțiuni mai de forță cum s-a întâmplat și în cursul serii”, a declarat Dan Constantin, senior editor Jurnalul.ro, la Antena3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel