Protest la Mangalia. 1000 de oameni protestează la Șantierul Naval Daewoo

daewoo
daewoo

Aproximativ 1000 de angajați ai Șantierului Naval Daewoo Mangalia protestează în fața Primăriei, nemulțumiți de refuzul conducerii societății de a le mării salariile.

"Am primit autorizaţie pentru a organiza acest marş şi miting de protest, între orele 09.00 şi 12.00. Vom merge astfel să ne strigăm nemulţumirile prin tot oraşul şi în faţa Primăriei Mangalia, poate aşa cineva ne va băga şi pe noi în seamă", a declarat Marin Florian,liderul sindicatului "Navalistul" din cadrul DMHI SA,

Liderul sindical a mai spus că va lua legătura şi cu europarlamentarii români, cărora le va solicita să le prezinte cauza în Parlamentul European.

"Avem adresele de e-mail ale europarlamentarilor români şi le vom trimite toate plângerile noastre pentru a le prezenta Parlamentului European. În cazul în care aceştia ne vor refuza, vom trimite singuri către Parlament o scrisoare în care vom arăta cum nu sunt respectate drepturile omului în România", a adăugat Marin Florian.

Aproximativ o treime din cei peste 3.000 de angajaţi ai şantierului naval Daewoo - Mangalia au reluat, în 11 octombrie, o greva generală pe termen nelimitat, pe care inițial o declanșase în luna iunie, nemulţumiţi de refuzul administraţiei de a le accepta creşterea salarială solicitată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel