PROTEST București. Mișcarea protestatarilor înainte de 20 ianuarie. "Florin Bădiță o să fie acolo"

Rodica Mitu / 04 ian 2018 / 07:56 Salveaza PDF Comentarii

Pentru data de 20 ianuarie, pe Facebook, a fost anunțat un protest în București. Între timp, pe aceeași rețea de socializare, a apărut un eveniment intitulat "Întâlnire lucru discuție protest 20 ianuarie".

Întâlnirea de lucru este programată pentru 6 ianuarie.

"Focusul principal al întâlnirii:

  • Cum facem să împărțim pliante, afișe, ca să ieșim din bula noastră și să facem cât mai multe persoane să audă despre ce se întâmplă în prezent cu legile justiției.
  • Alte metode concrete pe care le putem pune în practică până pe 20. Nu stăm să facem filozofie, dacă există propuneri concrete, care pot să fie implementate, le discutăm.

Ne vedem la Fântână, la Universitate.

Florin Bădiță o să fie acolo să vă aștepte cu un banner ca să fie ușor de recunoscut.

În funcție de câte persoane ne strângem, mergem într-un loc mai călduros și discutăm acolo.

P.S. Dacă aveți un spațiu aproape de centru pe care îl puteți pune la dispoziție pentru un grup de 20-50 de persoane, și mai bine", se precizează pe Facebook.

[citeste si]

Amintim că oamenii sunt chemați în Piața Universității, sâmbătă, 20 ianuarie, în intervalul orar 18.00 - 21.00.  "Sâmbătă, 20 ianuarie, încurajăm lumea din întreaga țară să se alature protestelor din București. Nu este nevoie să iesim de multe ori în stradă. Este nevoie să ieșim mulți, o dată.

Propunem un marș Piața Universității - Piața Unirii - Fântâni - Parlament, cu vizite la instituțiile confiscate de către majoritatea parlamentară (Avocatul Poporului, CCR, CNA)", se precizează în descrierea evenimentului pe Facebook.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26