PROTEST 20 ianuarie. Tudor Chirilă, mesaj pentru protestatari

Mii de oameni din toată ţara sunt aşteptaţi în București, la un protest de amploare. Protestatarii se vor aduna în Piaţa Universităţii, urmând să plece în marş spre Palatul Parlamentului. Tudor Chirilă le-a transmis un mesaj celor care vor ieși la protest.

"Asta e o poză din 12 februarie, anul trecut. Așa, motivațională. Mă bucur că s-a oprit ploaia că e mai plăcut să fii în stradă pe ninsoare. Să vă îmbrăcați gros", a scris pe Facebook Tudor Chirilă.

(w670)

"Cred că e important să ne gândim că vom avea o țară în care nu va mai conta dacă copiii noștri vor căuta excelența, dacă vor vrea să învețe ca să urce treaptă după treaptă în diverse ierarhii profesionale. Cred că mâine (n.r. astăzi) mai ales pentru asta lumea trebuie să iasă în stradă: ca să dea un semnal clar (mai ales prin număr) că nu este dispusă să accepte o lume în care valoarea să nu mai conteze absolut deloc. (...) De treizeci de ani știm bine că cetățenii României sunt singuri în fața politicienilor, știm sigur că nicodată nu s-a urmărit decât agenda de furăciune a clanurilor politice care și-au dat mâna mereu în subteran, departe de ochii noștri. (...) Și mai cred că ar fi bine ca lumea să nu-și creeze mari așteptări de la acest protest pentru că e evident că frica lor de pușcărie e mai mare decât frica lor de oamenii din stradă. Numai să nu uităm că apa roade stânca în timp și că tot apa e puternică în cantități mari", a mai scris Tudor Chirilă pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel