PROTEST 20 ianuarie. Norica Nicolai: Nu putem exclude o serie de extremisme, poate și violență

Norica Nicolai
Norica Nicolai

Sâmbătă, 20 ianuarie, europarlamentarul Norica Nicolai, în contextul protestului de astăzi, a spus că nu pot fi excluse "o serie de extremisme, poate și violență".

"A fost foarte bine pregătit de ceva vreme, numai că evenimentele recente au făcut să se schimbe cumva strategia de protest. De aceea, cred că nu putem exclude o serie de extremisme, poate și violență. Cred că trebuie făcut un apel la calm către protestatari.

(...) Poate președintele îndrăznește să ceară un protest pașnic. Oricum, foarte multă vigilență din partea forțelor de ordine", a declarat, într-o intervenție telefonică la România TV, Norica Nicolau.

[citeste si]

Oamenii s-au mobilizat pe Facebook nemulţumiţi de modificările aduse legilor Justiţiei şi Codurilor Penale. Protestatarii vin din toate colţurile ţării. Au plecat încă de dimineaţă spre București.

Jandarmeria Capitalei a transmis, vineri, un mesaj video pe pagina sa de Facebook, făcând apel la desfăşurarea unor manifestaţii paşnice. Instituţia spune că este echidistantă şi garantează drepturile constituţionale ale cetăţenilor, cât timp aceştia se manifestă paşnic şi recomandă protestatarilor să fie civilizaţi şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel