Protest 10 august. Chirieac, întrebarea care îl urmărește

Protest 10 august
Protest 10 august

Bogdan Chirieac susține că după protestul din 10 august este urmărit de o întrebare retorică.

Analistul politic Bogdan Chirieac nu înțelege de ce a fost oprită lovitura de stat de la protestul din 10 august și se gândește că organizatorii ar fi știut de o viitoare lovitură de palat. 

Începând cu 11 august îmi pun o întrebare retorică: De ce s-a oprit lovitura de stat? Am înțeles perfect că a existat ziua de 10 august. A fost pregătită din timp, mediatic, cu lansare, mesaje, absolut tot, cum se cuvine. De ce s-a oprit? Lucrurile mergeau bine. Pentru câteva lovituri ale jandarmilor, acestea opresc revoluția? 

Un posibil răspuns ar fi fiindcă știau că urmează o lovitură de palat. Acum și referitor la lovitura de palat, timpul lucrează în favoarea lui Liviu Dragnea. Lucrurile se înmoaie, încă nu s-au unit parlamentarii PSD anti-Dragnea din Cameră ca să îl schimbe de la președinție. Se merge fix pe formula clasică, formulă care a dat rezultate foarte bune în 2014-2015 și chiar 2016: mai desfacem niște dosare penale., a a afirmat Bogdan Chirieac în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel