Proiectul Netflix condus de Meghan Markle se anunță a fi unul ”exploziv”

 Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

O sursă apropiată cuplului regal, a declarat că, anul trecut, înainte ca Harry și Meghan să dea interviul Oprah, prințul Harry a făcut o serie de declarații explozive. O parte din aceste declarații care se vor regăsi în seria Netflix dedicată cuplului regal, au fost dezvăluite sâmbătă.

Trailerul noii serii documentare Netflix care descrie viața cuplului regal a umbrit recenta vizită din SUA a Prințului și Prințesei de Wales, William și Kate.

Un raport recent susține că seria Netflix intitulată ”Harry & Meghan” va fi extrem de critică la adresa Familiei Regale britanice și a publicului britanic. Serialul se va învârti în jurul luptelor cu care s-au confruntat prințul Harry și Meghan Markel înainte de a decide să se despartă de Familia Regală britanică.

Producția Netflix va aborda, de asemenea, problemele de sănătate mintală și rasismul aparent cu care s-a confruntat Meghan Markle când a devenit parte a Familiei. 

Sâmbătă, o sursă principală apropiată cuplului a dezvăluit că înainte ca Harry și Meghan să acorde interviul Oprah, anul trecut, Ducele de Sussex i-a spus unuia dintre prietenii săi că interviul va fi ”destul de șocant”. Sursa a declarat pentru The Sun că Prințul ar fi insistat că ”acei britanici trebuie să învețe o lecție”, făcând referire la insăși familia din care provine, relatează Republik World.

Sursa a declarat pentru The Sun că noul serial Netflix are potențialul de a fi și mai exploziv decât interviul Oprah de anul trecut. Trailerul serialului a fost lansat în timpul vizitei în SUA a fratelui lui Harry, Prințul de Wales.

Trailerul o arăta pe Markle în lacrimi în timp ce vorbeau despre luptele lor din interiorul Familiei Regale. De asemenea, se așteaptă ca Markle să facă noi acuzații de rasism împotriva Familiei Regale britanice. 

Cuplul va susține că au fost ”hărțuiți” de oficialii palatului

Vineri, publicația Page Six a raportat că Harry și Meghan vor declara în seria documentară Netflix că au fost ”hărțuiți” de oficialii Palatului. Comentând această problemă, o sursă a declarat pentru Page Six: ”Harry și Meghan vor pretinde că au fost hărțuiți de Palat. Ceea ce va deveni clar este că ei sugerează că încercările și necazurile lor se leagă de problemele mai mari din lume, cum ar fi rasismul.”

Vorbind pe aceleași linii, sursa principală a declarat pentru The Sun: ”Unele dintre comentariile făcute de Harry și Meghan sunt înflăcărate”, adăugând: ”Dacă sunt difuzate, vor fi absolut explozive. Se discută subiectul rasismului, plus afirmațiile că unii membri ai familiei regale s-au opus căsătoriei.”

Sursa a făcut o altă dezvăluire că ”întregul proiect TV este foarte condus de Meghan”. Trailerul Netflix al serialului a reușit să atragă mulți ochi. În timp ce unii au empatizat cu cuplul, alții l-au numit un ”fest al victimelor”.

Citește și:

Meghan Markle, ținta unor amenințări reale, pe vremea când locuia în Marea Britanie: "Am avut echipe care investigau. Oamenii au fost urmăriți penal"

Neil Basu, fostul şef al brigăzii antiteroriste din Marea Britanie, a spus că amenințările împotriva ducesei de Sussex sunt "dezgustătoare” și "reale”, potrivit dailymail.co.uk.

Întrebat dacă sunt credibile, el a răspuns: "Absolut! Și dacă ai fi văzut lucrurile care au fost scrise și le-ai fi primit... genul de retorică care este online. Dacă nu știi ce știu eu, te-ai simți sub amenințare tot timpul". Basu a spus că au existat amenințări la adresa lui Meghan Markle de mai multe ori, adăugând: "Am avut echipe care investigau. Oamenii au fost urmăriți penal pentru aceste amenințări".

Într-un interviu pentru Channel 4, el a sugerat, de asemenea, că opiniile sale deschise despre rasă l-au împiedicat să devină șeful Agenției Naționale a Criminalității și a cerut o represiune împotriva ofițerilor rasiști. Fostul polițist de top a sugerat că rasismul este încă o problemă în poliție și a spus că noul comisar al poliției metropolitane, Mark Rowley, "a făcut ceea ce trebuia”, solicitând mai multă putere pentru demiterea ofițerilor... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel