EXCLUSIV  Proiect UNIC în România. Nora de Angelli: Ei m-au sprijinit

Nora de Angelli a vorbit, la DC News, despre cât de greu a fost să editeze un atlas fotografic dedicat orhideelor din România şi cine au fost cei care au sprijinit-o în acest proiect.

Nora de Angelli a editat un album fotografic, un adevărat atlas în care sunt prezentate cele mai frumoase orhidee care cresc în România, explicând şi cine a sprijinit-o în proiectul său. 

"Am avut un sponsor, Popovici Niţu&Asociaţii. Ne-au ajutat foarte mult; eu am făcut fotografiile, textele, m-am ocupat de design, am ales coperţile, am ales structura paginilor. E foarte greu de făcut o astfel de carte, nu poţi s-o dai cuiva şi să-i spui ‚acestea sunt pozele, acestea sunt textele, te rog să-mi aduci înapoi cartea făcută’. E o carte extrem de greu de pus în pagină, trebuie să ştii foarte bine cum o pui în pagină, iar eu m-am ocupat intens de acest lucru.

După care am găsit o tipografie extraordinară, cu o calitate fantastică, o tipografie italiană cu reprezentanţă în România. (...) Calitatea este foarte bună pentru un atlas fotografic despre flori în care, pe fiecare pagină, este altă platnă cu alte nuanţe şi trebuie să ai o mare acurateţe a culorii. Dacă aceasta nu este respectată, deja valoarea cărţii scade deşi tu în computerul tău vezi pozele foarte frumos. Costurile au fost semnificative, dar merită", a declarat, la DC News, Nora de Angelli.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel