Producător TV, împușcat mortal!

Producătorul american Joe McMahon, în vârstă de 25 de ani, cunoscut pentru colaborarea cu Discovery pentru seria „Deadliest Catch/ O pradă mortală“, a fost împuşcat mortal, vineri dimineaţă, 24 iulie, în faţa casei sale din Pasadena, California.

Trupul neînsufleţit al lui Joe McMahon a fost descoperit pe stradă de poliţişti. Autorităţile au fost alertate de apelul unei persoane care preciza că a auzit focuri de armă lângă casa producătorului american, potrivit revistei „Variety", citată de Mediafax.

„Suntem îndureraţi de această tragedie - gândurile şi rugăciunile noastre sunt alături de familia sa şi de toţi cei care l-au cunoscut şi au lucrat alături de el", a transmis compania Discovery, într-o declaraţie de presă.

Potrivit presei americane, Joe McMahon ar fi fost împuşcat de un bărbat neidentificat, în vârstă de 24 de ani. Acesta a fost găsit la rândul său mort, vineri după-amiază, într-o maşină în Los Angeles. Bărbatul s-ar fi sinucis prin împuşcare. În prezent, poliţia locală a demarat o investigaţie, încercând să afle motivele care stau la baza acestei crime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel