EXCLUSIV  Zodia vizată de probleme de sănătate. "Faceți ceva! Totul începe de la asta"

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, în perioada 29 martie - 4 aprilie 2021.

"Vreau să discutăm de tot ce înseamnă sănătate. M-aș bucura ca toți să fiți sănătoși și că nu aveți nicio problemă, țineți-o tot așa, mă bucur. Pentru cei care ați avut niște simptome, niște semnale și simțiți că ceva nu funcționează, faceți ceva în acest sens! Poate ați simțit că stomacul nu mai este cum era, poate nu mai mâncați ceva ce nu vă face bine, poate nu mai beți cafea, poate nu mai beți alcool, nu știu...

Casa a 12-a de săptămâna asta are legătură și cu problemele de sănătate. V-aș recomanda să aveți puțină grijă. Din perspectiva mea, la voi totul începe cu stilul de viață și orice mâncați, ce beți și cât vă odihniți. Aveți nevoie de confort, ori ca să aveți confortul personal, săptămâna aceasta aveți nevoie de multă muncă în acea zonă, să vă faceți confortul. Efectiv, vă doare capul... să vă întrebați de ce vă doare capul.

Ar trebui să depuneți efort pe ceea ce înseamnă sănătate.

Evitați că intrați în bârfe și discuții. Evitați să vorbiți de viețile personale ale voastre sau ale altora și mai mult, evitați să vă implicați foarte mult în problemele familiei ce nu țin de voi. Nu este o perioadă bună în care să încercați să-i schimbați pe cei din familie", le spune Daniela Simulescu, nativilor sau celor cu ascendentul în Taur.

Vezi și: Dani Oțil, GLUMA momentului despre Smiley, după anunțul că va fi tătic: Sincer, am vrut de mult

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel