Pro TV, emisiune-concurs cu premii. Condiții de participare

Pro TV vine cu o surpriză. Este vorba despre o emisiune-concurs pentru care a lansat deja un casting, fiind în căutarea unor familii formate din cinci membri cu vârste între 18 și 60 de ani .

"Căutăm o gamă variată de tipologii, toate în registrul pozitiv: figuri frumoase, atractive, luminoase, interesante și zâmbitoare. Personalități plăcute, efervescente, extroverte. Oameni inteligenți, amuzanți, spontani, cu multă încredere în sine și energie pozitivă.

Toți concurenții trebuie să fie capabili să treacă peste tracul de cameră, să reacționeze bine sub presiunea timpului (răspunsuri contra-cronometru), să își dea frâu liber imaginației și să fie capabili să se distreze copios și să râdă pe săturate!", anunță Pro TV.

Perioadă estimată de filmare: 1 Iulie - 31 Iulie 2015

În funcție de traseul echipelor în concurs, o familie poate filmă între 1 și 5 zile, în perioadă mai sus menționată, pentru mai multe ediții de concurs. Sunt puse la bătaie câteva mii de euro și marele premiu o mașină.

Fiecare echipă participanta va câștiga bani cash sau alte premii surpriză consistente, însă câștigul cel mai de preț în acest concurs rămâne distracția și timpul petrecut cu propria familie și o experiență de neuitat. Mai multe detalii aici.

VEZI ȘI: Mihaela Rădulescu, lovitură primită de la PRO TV, în plin scandal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel