Mihaela Rădulescu, lovitură primită de la PRO TV, în plin scandal

Mihaela Rădulescu a dat înapoi în scandalul uriaș pe care la provocat și le-a cerut scuze celor deranjați de faptul că i-a etichetat pe oamenii cu altă orientare sexuală drept "anormali". Surse apropiate vedetei au dezvăluit pentru ziarulring.ro că jurata de la "Românii au talent" a făcut pasul înapoi forţată de PRO TV, la presiunea sponsorului principal, Telekom România.

Conform aceloraşi surse, Mihaela Rădulescu nu se află la prima abatere, iar PRO TV a fost atenţionat de sponsorul principal al show-ului să evite situaţiile care ar putea prejudicia imaginea brandului Telekom România.

"Sponsorul susţine show-ul, nu o anumită vedetă, dar nu poate rămâne indiferent la ce se întâmplă şi la tot ce are legătură cu emisiunea în cauză. Sponsorul nu susţine genul acesta de ieşiri", au explicat surse oficiale apropiate discuţiilor.

Gata cu derapajele la "Românii au talent"

Discursul homofob al Mihaelei Rădulescu nu a fost trecut cu vederea de Telekom, chiar dacă a avut loc în afara show-ului de la PRO TV. Compania germană a demarat discuţiile cu postul de televiziune după dansul lasciv prin făină şi sărutul pe care vedeta de 45 de ani i l-a dat unui concurent de 24 de ani.

Vezi și: Mihaela Rădulescu, sesizări la Combaterea Discriminării pentru declarațiile împotriva comunității homosexuale

"În urma incidentelor din ediţiile trecute, au fost discuţii între Telekom şi PRO TV, iar producătorii emisiunii au asigurat sponsorul că totul va continua mult mai moderat şi că nu vor mai exista derapaje. Acum, că Mihaela şi-a cerut scuze, a fost evitat prejudiciul pe partea de imagine. PRO TV cunoştea atitudinea Mihaelei Rădulescu, însă şi-a asumat asocierea pentru rating, iar rezultatele sunt pe măsura aşteptărilor", au mai precizat sursele citate.

"Scuze tuturor celor care s-au simţit ofensaţi!"

"Îmi cer scuze tuturor celor care au citit articolul meu, atât prieteni dragi, cât şi persoane pe care nu le cunosc şi s-au simţit ofensaţi de vorbele mele. N-am avut nicio clipă intenţia de a-i jigni sau de a-i discrimina, aşa cum am demonstrat-o, de-a lungul anilor, prin acţiunile şi declaraţiile mele în viaţa publică sau privată. Alegerile pe care le face fiecare în viaţa personală nu trebuie să fie subiectul unor astfel de dezbateri şi îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce am scris", a fost reacția Mihaelei Rădulescu după scandalul provocat.

Citește și: Andreea Raicu, despre Mihaela Rădulescu: Postările ei m-au șocat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel