Prințesa Leia din Star Wars, spitalizată din cauza unei boli cumplite

Interpreta prințesei Leia din primele trei filme ale seriei de succes Star Wars, actriţa Carrie Fisher, a fost internată recent, în urma unui comportament considerat "bizar", pe care l-a avut la un eveniment organizat în timpul unei croaziere.

Actriţa Carrie Fisher, în vârstă de 56 de ani, a fost spitalizată recent cu diagnosticul de tulburare bipolară, după ce, săptămâna trecută, ea a fost filmată pe când fredona şi bătea ritmul unor melodii, oprindu-se din când în când pentru a curăţa mizeria lăsată de un câine pe scena din sala unde avea loc evenimentul, informează bbc.co.uk, potrivit realitatea.net.

"Acesta a fost un incident medical generat de tulburarea bipolară de care suferă Carrie Fisher", a declarat purtătoarea de cuvânt a actriței,  Carol Marshall, pentru site-ul TMZ. "A fost dusă la spital la scurt timp după, pentru a i se regândi tratamentul, iar acum aceasta se simte mai bine", a mai spus aceeaşi sursă.

Actrița a vorbit anterior în presă despre problemele ei legate de consumul de droguri, dar şi despre lupta pe care o duce cu tulburarea bipolară de care suferă.

Tulburarea bipolară, cunoscută și sub numele de depresie maniacală, este o boală psihică ce determină schimbări bruște ale dispoziției. Cei afectați simt că trăiesc într-un roller coaster: într-un moment simt că se află în vârf, sunt fericiți, pentru ca în secunda următoare să se prăbușească într-o depresie ce pare fără ieșire.

Aproximativ 60% dintre bolnavii cu tulburare bipolară au probleme cu drogurile sau alcoolul. Pacienții recurg la acestea pentru a-și ușura simptomele, în special în faza maniacală.

O altă actriță afectată de această boală cumplită este și Catherine Zeta-Jones, care, în urmă cu doi ani a urmat un tratament contra tulburării bipolare, după ce a fost foarte afecattă de lupta împotriva cancerului pe care a dus-o soţul său, actorul Michael Douglas.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel