Primul centru-pilot de coordonare a serviciilor de îngrijiri la domiciliu

oprescu
oprescu

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat, la sediul Fundaţiei Crucea Alb-Galbenă, primul Centru-pilot de coordonare a serviciilor de îngrijiri la domiciliu din municipiul Bucureşti, adresat persoanelor aflate în stare de dependenţă la domiciliu, ce nu pot primi asistenţă îndelungată în spital şi care dispun de posibilităţi materiale reduse.

Sorin Oprescu a declarat că acest serviciu este gratis şi se adresează oamenilor nevoiaşi. "Ei nu vor reprezenta majoritatea niciodată, nu vor reprezenta votanţi, după cum spun unii cinic. Dar ei reprezintă un număr important de oameni, care au fost la fel ca dumneavoastră şi pe care boala i-a îngenuncheat. Ar trebui ca îngrijirea la domiciliu să fie făcută în special în cartierele amărâte, unde oamenii nu au posibilităţi de a se trata şi de a merge la doctor", le-a spus Oprescu participanţilor prezenţi la inaugurarea centrului de pe bulevardul Regina Maria din Capitală, potrivit Agerpres.

Scopul acestui centru este creşterea accesului persoanelor defavorizate (vârstnici, persoane cu dizabilităţi, bolnavi casnici) la serviciile de îngrijire medico-socială şi de recuperare la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel