Primarul se schimbă, profitorii rămân

Rebu - Gunoaie neridicate
Rebu - Gunoaie neridicate

Primarul s-a schimbat, plângerile cetăţenilor se adună la Primăria Sectorului 6, dar, cu toate acestea, firma Urban continuă să ridice gunoiele numai când şi de unde are chef.

Autor: Costin Munteanu

Zeci de cetăţeni din Capitală au depus plângeri la Primăria Sectorului 6, nemulţumiţi de serviciile de salubrizare prestate de firma Urban SA, ce deţine un contract cu administraţia locală. Cetăţenii din sectorul 6 se plâng că gunoiul din faţa blocurilor unde locuiesc - de exemplu pe Bulevardul Iuliu Maniu, în zona Pieţei Gorjului, şi pe Bulevardul Timişoara - nu este ridicat cu zilele de firma care primeşte bani de la Primărie pentru acest serviciu.

Acestea cu toate că, atât fostul edil al sectorului 6, Cristian Poteraş, cât şi actualul primar, Rareş Mănescu, au promis că vor rezolva problema.

În urma numeroaselor plângeri ale locatarilor din sectorul 6, fostul primar Cristian Poteraş declara, iarna trecută, că a reziliat contractul cu firma Urban, administraţia locală urmând să organizeze o nouă licitaţie pentru contractarea serviciilor de salubrizare. Contractul firmei Urban a rămas însă intact. Cetăţenii din sectorul 6 nu s-au ales decât cu o nouă promisiune, de data aceasta a noului edil, Rareş Mănescu, care promite că va verifica contractele firmei Urban cu primăria Sectorului 6.

“Ca urmare a nenumăratelor sesizări primite din partea cetăţenilor Sectorului 6 în ultimele zile, am constatat că firma de salubrizare nu a ridicat gunoiul din mai multe zone din sector. În acest context, urmează să analizăm maniera în care Urban SA respectă condiţiile contractuale pe care şi le-a asumat, atât la nivelul Sectorului 6, cât şi la nivelul Primăriei Generale a Municipiului Bucureşti”, a spus Rareş Mănescu, citat într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 6.

Mănescu a precizat că, începând din 1 august, lucrătorii de la Administraţia Domeniului Public Sector 6 merg să ridice gunoiul în zonele unde locuitorii sesizează că există această problemă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel