Primăria Capitalei vrea sens unic pe Floreasca

Primăria Capitalei vrea să fluidizeze traficul de pe Bulevardul Barbu Văcărescu.

Astfel, linia de tramvai va fi mutată de pe centru pe margine, lângă trotuar, iar întregul bulevard va fi reabilitat. tramvaiul va circula pe partea dreaptă a bulevardului, pe sensul de mers dinspre Șoseaua Pipera spre Ștefan cel Mare, iar călătorii vor coborî direct pe trotuar.

Primăria Capitalei va introduce sens unic pe Bulevardul Barbu Văcărescu și pe Calea Floreasca. Pe Barbu Văcărescu, de la intersecţia cu Bd. Lacul Tei, circulaţia se va desfăşura în sens unic pe direcţia spre Nord, până la intersecţia cu Șos. Pipera. Pe Calea Floreasca va fi introdus sens unic spre Nord, de la intesecția cu Ștefan cel Mare până la intersectia cu str. Glinka, iar de la intersecția cu Șos. Pipera pana la intersectia cu Glinka este sens unic in sens invers, spre centrul orașului. Strada Glinka va deveni şi ea arteră cu sens unic, pe direcţia Calea Floreasca - Barbu Văcărescu, scrie b365.ro.

În prezent, se realizează studiul de fezabilitate, iar reprezentanţii Primăriei Capitalei se aşteaptă ca lucrările să înceapă la finalul anului viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel