Prima reacție din partea Televiziunii Române după anunțul PRO TV

Iuliana Marciuc, producător Selecția Națională Eurovision 2016, a declarat că ar fi păcat ca Televiziunea Română să nu transmită acest concurs, în contextul în PRO TV a anunţat că vrea să discute cu reprezentanţii EBU (The European Broadcasting Union) despre preluarea Eurovision.

„Acum când, independent de acţiunile legate de participarea la Eurovision, România a fost exclusă din concurs, interesul pentru acest eveniment a crescut brusc”, a spus Iuliana Marciuc, într-o declarație de presă, după ce Pro TV a anunțat că ar vrea să preia Eurovisionul.

Iuliana Marciuc a mai spus că TVR a investit bani şi resurse pentru pregătirea acestui concurs şi că ar fi păcat ca România să nu participe şi mai ales ca Televiziunea Română să nu transmită concursul.

„TVR a investit o sumă considerabilă în proiectul Eurovision 2016: taxa de participare, costuri de deplasare, emisiuni dedicate şi o întreagă echipă care a fost permanent alături de Ovidiu Anton.

Alături de partenerii săi, televiziunea publică a produs şi organizat Selecţia Naţională şi a realizat un turneu internaţional de promovare pentru Ovidiu. De-a lungul anilor, au fost aduse critici TVR pentru că investeşte resurse în acest proiect.

Eu sper în continuare că situaţia se va debloca, mai ales că Televiziunea Română este în continuare membru EBU. Ar fi păcat să nu participăm şi ca TVR să nu transmită concursul, având în vedere resursele investite şi aşteptarea generată în rândul publicului", a mai spus Marciuc.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel