Prezență controversată la Arestul Central unde se afla Pintea. Val Vâlcu: La vârsta lui, nu aș ieși în spații publice

O ambulanță a ajuns, vineri, la Arestul Central, unde se afla și Sorina Pintea. 

În timp ce Sorina Pintea aștepta în Arestul Central sosirea documentelor cu hotărârea instanței, o ambulanță a ajuns în curtea Arestului Central.

Jurnalistul Val Vâlcu, prezent vineri după-amiază în platoul Antena 3, după ce au fost difuzate imaginile cu ambulanța, a spus: „Am o ipoteză. S-ar putea ca salvarea să nu fi venit pentru Sorina Pintea. Este un hater la poartă care se agită foarte tare (n.r. referindu-se la protestatarul Marian Moroşanu, cunoscut ca „Ceaușescu"). Poate a venit pentru el ambulanța. L-am văzut în imaginile dumeavoastră."

„Ca să nu mai spun că, la vârsta lui, nu aș ieși în spații publice. S-ar putea feri de coronavirus stând un pic acasă", a adăugat Val Vâlcu.

De altfel, Marian Ceaușescu a făcut un live pe contul său de Facebook. „Au adus-o pe Sorina Pintea în Arestul Central. (...) Aici am să întrerup. Când va ieși Sorina Pintea, am să intru live din nou", se aude Ceaușescu spunând pe filmare.

Ulterior, Sorina Pintea a părăsit Arestul Central.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, vineri, ca Sorina Pintea să fie pusă sub control judiciar. Conform avocatului Viorel Mocanu, măsura controlului judiciar e pentru 60 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel