EXCLUSIV  Previziuni Taur, Gemeni, Rac, Leu, Săgetător, Balanță, Scorpion, Vărsător, Pești. Veste extraordinară pentru o ZODIE!

Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels

Ca de obicei, Daniela Simulescu, astrolog, vine cu previziunile zilei la DCNews și DCNewsTV.

Careul dintre Marte și Pluto produce, în continuare, efecte. Veți observa o tendință pasiv-agresivă în acțiunile oamenilor din jur. Soarele se pregătește să iasă din semnul Balanței și să intre în semnul Scorpionului.

Daniela Simulescu prezintă horoscopul, începând cu ora 9.00, la DCNews și DCNewsTV:

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Vei simți nevoia să te retragi. Parcă nu mai ai energia de acum câteva zile. Da, sunt unele aspecte care nu îți convin, dar le-ai rezolva altfel.

Taur

Astrele îți recomandă să îți faci planurile de weekend ținând cont și de timpul și doleanțele partenerului. Poți termina mai repede munca.

Gemeni

Este o perioadă propice pentru a adresa temele spinoase ale relației. Mercur va fi bine aspectat, iar Soarele va intra mâine în zona parteneriatelor.

Rac

După o săptămâna agitată din cauza Lunii Pline, zilele acestea vor fi mai liniștite. Vei mai elimina din presiune prin odihnă și relaxare.

Leu

Un lucru este clar: nu mai ai același chef de mișcare precum în săptămânile ce au trecut. Prioritatea ta va fi petrecerea timpului cu familia.

Fecioară

Vestea bună este că zona financiară va fi mai liniștită. Vor fi mai puține griji în acest sens. Acum, atenția ta se va îndrepta către comunicare.

Balanță

Tu încă mai ești afectat de către careul Marte-Pluto. Vei trece prin momente în care va trebui să îți înnăbușești furia. Îți va fi frică de rezultatele acțiunilor tale.

Scorpion

Ziua aceasta va fi ca o trecere. Între o perioadă fără multă energie și o perioadă în care te vei întrema. Partenerul are nevoie de tine.

Săgetător

Astrele îți recomandă să nu exagerezi cu încărcarea programului pentru weekend. Va urma o perioadă în care va trebui să te odihnești mai mult.

Capricorn

Tensiunile profesionale vor scădea în intensitate. Prietenii vor trece prin unele evenimente în care vor avea nevoie de sprijin și timp din partea ta.

Vărsător

Încearcă să îți duci la bun sfârșit sarcinile de la serviciu. Dacă nu, vei sta tot weekendul preocupat și nu te vei putea relaxa deloc.

Pești

Zilele următoare sunt bune să te odihnești, pentru a fi mai egoist. Adică să îți păstrezi câteva clipe în care să faci doar ce vrei tu și nu pentru alții.

 

 

Bat clopote de nuntă, în 2022, pentru două zodii

 

Anul 2022 vine cu lecţii importante, dar şi cu mari oportunităţi în dragoste pentru două zodii.

În cazul celor singuri, în 2022, există şanse reale să cunoască o persoană potrivită pentru a întemeia o relaţie. Iar cei care sunt deja implicaţi într-o relaţie vor trebui să ia decizii importante: merită sau nu relația?

O zodie, în prima parte a anului 2022, ar fi bine să își rezolve problemele relaționale, „să scape de persoanele toxice din viața sa sau să decidă să nu se mai implice în relații cu persoane indisponibile”. „Ai timp suficient până în martie să îți dai seama dacă partenerul este ceea ce trebuie și dacă merită să faci următorul pas cu el. Dacă nu vei simți asta, ei bine află faptul că relațiile începute după Venus retrogradă sunt mult mai autentice și sănătoase. Depinde doar de tine dacă vrei să dai putere altora sau dacă vrei să te tratezi cu respect. Ziua de 12 aprilie va da o conjuncție între Jupiter și Neptun, aspect ce îți va dizolva toate așteptările legate de viață și credința personală, tare păcătoase. Când Jupiter va începe să îți tranziteze semnul, pe 11 mai, vei primi un cocktail de energie și încredere, pe care îl vei consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, setează-ți de pe acum în calendar perioada 11 mai-28 octombrie, a spus astrologul Daniela Simulescu despre Berbec. 

Perspectivele vieţii amoroase arată promiţător pentru o altă zodie, care va putea lua decizia de a duce relaţia la nivelul următor sau va trebui să ia decizii importante. „Jupiter se va afla în casa a 7-a, a relațiilor, în perioadele 1 ianuarie - 11 mai și 28 octombrie - 21 decembrie. Deci, va fi timp suficient să o lași mai moale cu munca și să cunoști oameni noi. În preajma zilei de 12 aprilie, Jupiter va face o conjuncție cu Neptun. Acest aspect este ca o avertizare astrală. (...) Cei care sunt într-o relație funcțională de ceva timp vor decide să o oficializeze. Relațiile dureroase vor avea două posibilități: vindecarea sau ruperea. Partenerii își mai pot da o șansă sau își vor da seama că statutul de victimă nu le mai aduce multe avantaje", a precizat Daniela Simulescu pentru Fecioară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel