Preşedinţia neagă că Băsescu ar fi cerut un avion gratis pentru Cioabă

basescu cioaba
basescu cioaba

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al preşedintelui, susţine că este "o mare minciună" afirmaţia potrivit căreia şeful statului ar fi cerut Guvernului un avion gratis în cazul autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă.

"Este o mare minciună afirmaţia potrivit căreia domnul preşedinte Traian Băsescu ar fi cerut Guvernului un avion gratis pentru aducerea în ţară a domnului Florin Cioabă", a declarat, luni, pentru Agerpres, Bogdan Oprea.

 Premierul Victor Ponta a declarat duminică seară, într-o emisiune televizată, că preşedintele Traian Băsescu l-a sunat pe ministrul de Interne în cazul Cioabă, şeful Executivului arătând că el nu a fost de acord să fie folosit avionul SMURD decât pentru cazuri speciale.

 'Dacă vorbim de cazul acesta: domnul preşedinte l-a sunat pe ministrul de Interne, pe mine nu m-a sunat că nu mai vorbim şi a cerut să intre în acea procedură. Ştiţi, SMURD are un avion. Eu am spus domnule nu sunt de acord să folosim avionul SMURD decât pentru cazuri speciale. Dacă familia suportă costul evident că sunt de acord. Nu este vorba că a sunat preşedintele, ci pur şi simplu că noi avem un avion, din toamnă o să mai avem încă un avion medical în afară de elicopterele care funcţionează în ţară. Fiecare viaţă este importantă, dar când eşti în poziţia de a avea anumite resurse materiale încerci să le drămuieşti raţional şi cu bun simţ, nu că te sună preşedintele. Putea să sune şi puteau să sune şi alţi preşedinţi', a spus Victor Ponta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel