Premierul Ponta spune că Rareș Bogdan este ofițer acoperit

Premierul Victor Ponta a declarat că datele apărute recent în presă despre vacanța lui în Dubai fac parte dintr-un "scenariu". "De când Robert Turcescu s-a deconspirat, a rămas doar Rareș Bogdan ofițer acoperit care prezintă aceste lucruri", a declarat șeful Guvernului, marți, la Palatul Parlamentului.

"După un an foarte greu, da, m-am dus câteva zile în concediu, pe banii mei, nu pe banii guvernului. Azi s-a publicat în Monitorul Oficial, dl. Oprea a asigurat foarte bine conducerea guvernului. Toate poveștile și minciunile pe care le-ați văzut... stăteați aseară să pândiți avioane private care stăteau să vină din lună. Note de plată - toți cei care mă cunosc știu că nu beau whisky, poate alți președinți - toate aceste lucruri fac parte dintr-un scenariu care s-a construit și de când Robert Turcescu s-a deconspirat a rămas doar Rareș Bogdan ofițer acoperit care prezintă aceste lucruri. Eu vreau să-mi fac treaba serios", a declarat Victor Ponta.

RAREȘ BOGDAN, prima reacție după ce VICTOR PONTA a spus că este OFIȚER ACOPERIT

Subiectul ofițerilor acoperiți în presă a fost intens dezbătut în ultimele săptămâni după ce jurnalistul Robert Turcescu a mărturisit că a lucrat simultan ca agent al DGIA, serviciul de spionaj al Armatei Române. 

În prelalabil, președintele Traian Băsescu susținea că în rândul candidaților la prezidențiale există persoane cu CV-uri incomplete. Șeful statului a detonat acest subiect câteva săptămâni mai târziu, când a declarat că premierul Ponta a fost ofițer acoperit al SIE în perioada 1997-2001. 

Președintele avea să sugereze mai apoi că jurnalista Sorina Matei ar trebui să se "deconspire", după modelul Robert Turcescu. "Nu sunt nici ofițer acoperit, nici descoperit, sunt jurnalist, am prezentat numeroase cazuri de corupție. Nu fac parte, nu am nicio legătură cu vreun serviciu special", preciza Sorina Matei, la capătul unei discuții cu Băsescu în culisele B1 Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel