#MareaTzopaială - sprijin pentru cei 160 de copii din centrele educaţionale

imagine cu caracter ilustrativ
imagine cu caracter ilustrativ

Evenimentul sportiv caritabil ''#MareaTzopaială', care a avut loc, sâmbătă, în Parcul Herăstrău, a venit în sprijinul celor 160 de copii din cele două centre educaţionale ale Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria.

'21.500 euro strânşi din donaţii, sponsorizări, tombolă şi bilete de participare; 6.500 de euro în premii oferite participanţilor; 300 de iubitori de sport care au participat activ la eveniment; 30 de voluntari care au asigurat organizarea; 39 de companii, organizaţii şi instituţii ce s-au implicat activ; 121.000 de oameni au accesat evenimentul pe reţelele de socializare; zeci de preluări în media. Toată această desfăşurare de forţe a avut ca unic obiectiv susţinerea educaţiei, a funcţionării celor două centre educaţionale ale Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria, în care sunt înscrişi 160 de copii. #MareaTzopăială a acoperit anul acesta cheltuielile cu masa de prânz şi o parte din cele administrative pentru Centrul Hero After School de la Clinceni şi Centrul Educaţional Băneasa', se arată în comunicatul fundaţiei.

Pe parcursul întregii zile de sâmbătă, în cadrul evenimentului sportiv, au avut loc clase de kangoo cu Kinga Sebestyen şi Florin Alex Tudor, circuit training cu Home Training, dar şi zumba cu Andrei Oşanu, precum şi competiţii de 'Raţele şi vânătorii', elasticul, şotron, timp în care Trupa Pam Pam şi cei de la compania BluParty au asigurat atelierele de joacă dedicate copiilor. Pentru că tema zilei a fost sănătate prin educaţie şi nutriţie sănătoasă, la eveniment a fost prezentă pentru un atelier de specialitate dr. Mihaela Bilic, care a împărtăşit tuturor câteva sfaturi de alimentaţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel