Portofoliu Justiție. Radu Banciu: Iată un lucru pe care Liviu Dragnea nu-l discuta

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a spus că nu există oameni de excepție în clasa politică din România, dar nici unii absolut catastrofali, în pofida faptului că, per ansamblu, societatea poate fi considerată o catastrofă.

„Nu avem în clasa politică din România oameni de excepție. Pe de altă parte, nici nu avem unii despre care să spui, bă, absolut tot ce au făcut e o catastrofă. Așa sunt în ansamblu societatea și clasa politică. La rezultate globale suntem zero. Așa, individ luat bucată cu bucată nu e o catastrofă”, a spus Radu Banciu la B1 TV, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri seară, că vrea să propună la portofoliul Justiţiei tot un magistrat, „care să înţeleagă sistemul şi care să aibă multă credibilitate în rândul magistraţilor", după ce şeful statului a respins-o pe Dana Gîrbovan.

Radu Banciu a comentat și acest subiect. „A avut o tentativă cu Dana Gîrbovan, până la urmă nesoluționată. Va mai încerca să vină cu un magistrat, o declarație corectă, întrucât nu mai vrea politic în Justiție. Iată un lucru pe care Liviu Dragnea nu-l discuta. Nici Victor Ponta de altfel nu-l discuta”, a comentat Radu Banciu la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel