Ponta s-a văzut cu OMV-Petrom și Exxon Mobil înaintea lui Băsescu

ponta
ponta

Premierul Victor Ponta a discutat, marţi, la Palatul Victoria, peste o oră, cu conducerile companiilor Exxon Mobil şi OMV-Petrom, înainte ca acestea să se ducă la Cotroceni, au declarat surse oficiale.

Potrivit surselor citate, printre subiectele de interes ale întâlnirii erau explorările de gaze ale celor două companii în Marea Neagră sau privatizarea Oltchim. Întâlnirea cu reprezentanţii Exxon Mobil şi OMV-Petrom nu a fost anunţată pe agenda publică a premierului Ponta, iar Guvernul nu a dorit să dea detalii despre discuţii, scrie Mediafax.

Președintele Traian Băsescu a declarat la întâlnirea cu delegația Exxon Mobil și OMV-Petrom că  este bucuros că acestea îşi menţin intenţiile de explorare şi exploatare a resurselor energetice de la Marea Neagră.

"Sunt bucuros că v-aţi întors. După veştile bune pe care le-am primit anul trecut, acum mă bucur să văd că menţineţi intenţiile privind explorările şi exploatările la Marea Neagră", le-a spus preşedintele Băsescu membrilor delegaţiei celor două companii.

Cele două companii i-au spus că au venit la Palatul Cotroceni ca să îl informeze despre "un update" al acestui proiect de explorare şi exploatare la Marea Neagră dezvoltat împreună cu OMV-Petrom.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel