Ponta despre Marian Sârbu: A plecat din PSD ca să meargă într-o funcție bună

sarbu
sarbu

Președintele PSD, Victor Ponta,  l-a atacat pe  fostul pesedist Marian Sârbu, pentru părăsirea  Parlamentului pentru a conduce Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, spunând că acum a înţeles de ce acesta a plecat din PSD.

Victor Ponta i-a urat succes lui Marian Sârbu pentru noua funcție. ”Vă reamintesc că Guvernul Ungureanu a trecut prin Parlament, astfel nu ar fi trecut cu voturile unor parlamentari care și-au schimbat opțiunea politică peste noapte pentru diverse funcții. Apropo, să-i urăm succes fostului nostru coleg, domnul Marian Sârbu, acum am înțeles și noi de ce a plecat din PSD, ca să meargă într-o funcție bună. E decizia domniei sale, dar măcar înțelegem de ce a plecat”, a declarat președintele PSD.

Comisiile parlamentare reunite de buget, alături de cele economice, l-au avizat luni pe preşedintele UNPR, Marian Sârbu, ca preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

Marian Sârbu va fi validat de plenul reunit marţi după-amiază. Din acel moment, el devine incompatibil cu funcţia de la Parlament, dar şi cu cea de la partid, din ambele urmând să demisioneze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel