Ponta a renunțat la titlul de doctor. Radu Tudor și Bolcaș, REACȚII

Premierul Victor Ponta a anunțat astăzi, marți, 16 decembrie, pe pagina sa de Facebook, că renunță la titlul de doctor. Radu Tudor și Lucian Bolcaș au comentat pe marginea deciziei prim-ministrului la Antena 3.

"Sunt probabil două modalități prin care va fi analizată decizia lui Victor Ponta. Unii vor considera că este un act de curaj și de demnitate și că renunță la un titlu profesional important și nu sunt mulți care să fi făcut gestul pe care îl face astăzi Victor Ponta. Alții vor considera că primul ministru recunoaște că e ceva în neregulă cu titlul său de doctor, cu lucrarea pe care o are, drept urmare cere să îi fie retrasă. Ce e mai interesant este că spune că după ce nu va mai fi în politică, peste 30-40 de ani, va dori să facă o nouă teză de doctorat. Oricum, e un subiect pe care Victor Ponta îl readuce în opinia publică", este de părere Radu Tudor.

"Nu îmi dau seama ce resorturi l-au împins pe Victor Ponta să facă acest lucru, râmâne, din păcate, un lucru controversat chiar și modalitatea prin Victor Ponta a decis să facă acest anunț", a mai adăugat Radu Tudor.

Citește și: Victor Ponta renunță la titlul de doctor

"Este un act de mare demnitate! De la înălțimea vârstei pe care o am, țin să îl felicit public pe Victor Ponta. Victor Ponta a procedat extraordinar de corect!", a declarat Lucian Bolcaș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel