Pomohaci, scandal. Maticiuc, mesaj exploziv despre preot

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc l-a criticat vehement pe Cristian Pomohaci după scandalul în care este implicat.

"Da, poti sa te culci cu puștoaice de 15 ani. E legal, nu e corupere de minori. Stiu, dau refresh legii lunar. Cu asta ma ocup. Trebuie doar acceptul lor da' asta nu se pune ca-ti trebuie si cu cele de 40 de ani, altfel e viol. Sau sex surpriza cum se spune in Moldova. 

(...)

Ok, so, 15, 16, 17 e legal dar NU si cand esti preot, pomohaciule. Unde sa mai pun ca erau baieti si tu față bisericeasca?!? Ma intreb daca si spatele iti e tot bisericesc. Preot, profesor de liceu șamd ai alte responsabilități. Mușcatul de perna cu tineri pe care i-ai corupt să-ți sufle-n ceafa nefiind una dintre ele.

De asemenea întârzie o poziție mai ferma a BOR. Dovezile sunt destul de clare, cel putin cele video de exoricizare si "deschis de carte". Plm, pe mine mama ma cearta si acum cu deschisul de carti dar in cu totul alt sens.

Revenind la pomohaciul nostru. Gay? Pentru mine esti Ok, dar NU ca preot, moșule. Rămâi cântăreț-călușar si poti sa ieși din dulap îmbrăcat ca Madonna cu sutien înțepător. Ma consider foarte tolerant dar nu si in ceea ce privește biserica si ai săi reprezentanți care trebuie sa ramana stâlpi ai moralității intr-o societate delicios de decadenta.

Fix de asta avea nevoie Biserica Ortodoxa Romană dupa "miscarile sublime de PR" de la Colectiv, clopotul poleit cu chip danielic si mall-ul pe care-l construiesc de zor. Fix de un pomohaci d'asta mai era nevoie ca sa alunge si ultimii tineri din calea religiei.

[citeste si]

In încheiere as vrea s-o citez pe o clasica in viața, Floricica dansatoarea: "Sa va fie rusine! Huoooooooo!!" ", a fost mesajul lui Codin Maticiuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel