Politologul Alex Coita: Declaraţiile lui Iohannis, semn de disperare politică

Klaus Iohannis, declarații de la Sibiu
Klaus Iohannis, declarații de la Sibiu

În direct la Antena 3, politologul Alex Coita a analizat declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis la adresa opozanţilor politici din ţară, catalogându-le drept "disperare politică". 

"Trebuie spus că, deşi noi ne-am obişnuit cu asemenea discursuri dure, ele nu îi stau în caracter lui Klaus Iohannis. Cred că domnia sa ar prefera o abordare mai discretă, dacă ar avea de ales. Acest crescendo al declaraţiilor de o duritate din ce în ce mai mare, într-un moment cu o semnificaţie aparte la nivel european şi fără legătură cu politica internă, denotă o înţelegere a importanţei momentului de către Iohannis, ca să nu îi spun o anumită doză de disperare", a explicat politologul, în direct la Antena 3. 

Amintim că şeful statului, prezent la reuniunea PPE de la Sibiu, a atacat din nou guvernul condus de Viorica Dăncilă. Ba mai mult, Klaus Iohannis a dat vina pe social democraţi pentru prezenţa MCV-ului în România. "Vă asigur că dacă acest guvern, acest partid, nu ar fi încercat în mod repetat să atace justiţia şi să legalizeze corupţia, nu am mai fi vorbit astăzi de MCV în România", a explicat preşedintele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel