Politicieni și oameni de afaceri, făcuți praf. Dezvăluiri bombă în scandalul momentului

Presa românească a mai primit o palmă odată cu reținerea jurnaliștilor "Atac de Buzău", aceștia fiind suspectați că au cerut bani unor oameni de afaceri și primari pentru a nu publica materiale despre ei.

Printre politicienii care nu au scăpat de jignirile jurnaliștilor s-a numărat fostul deputat PSD, Marian Ghiveciu. El a fost pur și simplu umilit în paginile publicației fiind deseori numit "hahaleră", "zugrav", "labagiu sinistru" sau "escroc".

(w670)

VEZI ȘI: Constantin Boșcodeală, reacție după reținerea jurnaliștilor de la "Atac de Buzău" - exclusiv

(w670)

Marian Ghiveciu, șantajat de jurnaliștii "Atac de Buzău"

Fostul deputat PSD, Marian Ghiveciu, a povestit că a fost șantajat de ziariștii publicației "Atac de Buzău" care sâmbătă au fost reținuți.

Florin Paraschivescu, Oana Galanton și Doru Iuga, fost OTV-ist, i-ar fi cerut lui Marian Ghiveciu, bani, bunuri și chiar un autoturism pentru a nu scrie de rău de el.

Marian Ghiveciu a declarat sâmbătă, la aflarea veștii că cei trei au fost reținuți, că a depus plângere împotriva lor în toamna anului 2014, după ce jurnaliștii au încercat în nenumărate rânduri să scoată bani de la el.

Marian Ghiveciu a dezvăluit totodată că primarii PSD se plângeau în ședințele de partid că sunt agasați de cei de la "Atac de Buzău" care încercau să-i șantajeze. 

"Îmi pare rău că nu s-a luat atitudine până acum, ajunseseră să publice materiale pornografice, nu defăimătoare, nu știu dacă în România mai există o asemenea publicație, nu înțeleg cum au fost tolerați atâta vreme. M-au sunat de foarte multe ori, mă agasau cu telefoane, mi-au cerut multe însă de la mine nu au obținut nimic. Erau foarte insistenți și cu primarii și cu oamenii de afaceri. E bine că în sfârșit au ajuns pe mâna oamenilor legii", a declarat sâmbătă fostul deputat PSD de Buzău, Marian Ghiveciu, citat de Jurnalul de Buzău.

Om de afaceri, agasat de "Atac de Buzău"

De asemenea, un important om de afaceri din Buzău, Constantin Toma, patronul Grup Romet, a căzut și el victimă jocurilor murdare făcute de Atac de Buzău.

Afaceristul buzoian a dezvăluit sâmbătă că a fost sunat de mai multe ori de Florin Paraschivescu care i-ar fi cerut să se întâlnească. Toma a refuzat, momentul refuzului fiind și momentul în care numele afaceristului a început să fie terfelit în paginile tipărite ale săptămânalului.

"Am fost sunat de mai multe ori de acest individ pentru a mă întâlni cu el. Am refuzat acest lucru şi de atunci au început să apară despre mine anumite materiale defăimătoare, scrise într-o manieră mizerabilă despre care nu credeam că este posibil să vadă lumina tiparului. Sunt fost proprietar de ziar, însă eu nu credeam că aşa ceva este posibil", a declarat Constantin Toma, citat de sursa menționată.

Amintim că directorul publicației "Atac de Buzau", Florin Paraschivescu, soția acestuia, și fostul director al postului OTV Doru Iuga au fost reținuți pentru șantaj, fiind suspectați că au cerut bani unor oameni de afaceri și primari pentru a nu publica materiale despre ei. Ei vor fi prezentați, sâmbătă, instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel