Constantin Boșcodeală, reacție după reținerea jurnaliștilor de la "Atac de Buzău" - exclusiv

Primarul Buzăului, Constantin Boșcodeală, a fost contactat de ziarul DC News, pentru a oferi un punct de vedere în scandalul reținerii jurnaliștilor de la "Atac de Buzău".

Edilul a spus că nu are nicio legătură cu ziarul "Atac de Buzău" și a subliniat faptul că nu îl cunoaște pe Florin Paraschivescu, directorul publicației.

"Nu am nicio legătură cu 'Atac de Buzău'", a spus Constantin Boșcodeală. Întrebat ce relație avea cu Florin Paraschivescu, primarul Buzăului ne-a zis: "Nici nu îl cunosc".

"Nu am fost la niciun eveniment (n.r. - împreună cu Florin Paraschivescu)", a punctat Constantin Boșcodeală contactat de DC News.

Echipa ziarului "Atac de Buzău", cercetată pentru șantaj

Membrii echipei săptămânalului "Atac de Buzău" – directorul Florin Paraschivescu, Oana Glanton și Doru Iuga – săltați vineri de polițiști au primit, sâmbătă dimineață, mandate de reținere sub suspiciunea săvârșirii mai multor infracțiuni de șantaj, iar procurorii îi vor prezenta instanței cu propunere de arestare preventivă.

Reținerea celor trei a avut loc în urma unui flagrant organizat după ce Parchetul buzoian ar fi primit mai multe plângeri, de la cetățeni din Buzău și București, contra respectivei publicații. Flagrantul organizat vineri l-ar avea în prim plan, conform unor surse, pe primarul din Poșta Câlnău, Sorin Munteanu.

VEZI ȘI: ATAC DE BUZĂU. Articol titlu șoc despre Florentin Lungu, primar Nehoiu. Mircea Toma: Este deplorabil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel