Polițistul pedofil, arestat pentru 30 de zile

Magistraţii au decis, marți, că Eugen Stan îşi va petrece următoarele 30 de zile în arest, potrivit România TV.

Așadar, bărbatul care a agresat în lift doi minori a fost arestat pentru 30 de zile.

Amintim că avocatul polțistului a spus că în zilele în care a fost căutat nu s-a uitat la televizor și că s-a dus la o casă de vacanță pe care o are în apropierea Bucureștiului. 

El nu ar fi știut despre faptul că este căutat și a aflat totul în momentul în care a fost ridicat pentru a fi dus la audieri. 

[citeste si]

De asemenea, amintim că ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunțat că a solicitat demiterea din funcție a șefului Poliției Române, Bogdan Despescu. "Așa cum am anunțat, am cerut clarificări de la Poliția Română. Am constatat că foarte rapid Poliția Română a făcut o informare în cursul serii trecute. Am văzut că această informare a vizat comportamentul de la serviciu al polițistului acuzat de pedofilie. Am constatat că nici un șef din Poliție nu și-a asumat niciun fel de responsabilitate pentru că o astfel de persoană cu antecedente a fost încadrată. Am descoperit că superficialitatea testărilor a dus la situația ca astfel de oameni să ajungă în Poliție. Mă declar total nemulțumită de explicațiile pe care le-am primit. Nu am văzut în aceste zile pe nimeni dintre șefii Poliției Române să apară și să dea explicații. Această atitudine este o constantă pe care eu mi-o asum că nu am putut să o schimb. Singura măsură pe care am văzut-o luată a fost demiterea domnului Emil Vornicu. Nu este suficient", a spus Carmen Dan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel