Polițist pedofil. Carmen Dan: NU eu decid

Marți seară, ministrul Carmen Dan, într-o intervenție telefonică la România TV, a făcut o serie de precizări în scandalul momentului în care este implicat polițistul pedofil.

"Rolul meu este acela de a spune foarte clar cum stau lucrurile. (...) Să recunoaştem că sunt probleme, nu să le minimalizăm. (...) În luna decembrie a dat ultima amendă în calitate de agent de poliţie rutieră, deci agent operativ", a declarat Carmen Dan.

"L-am informat pe primul ministru de decizia mea. Procedura este ca ministrul să facă propunerea, dar decizia să o ia premierul. Nu eu decid. Așteptăm decizia premierului", a spus ministrul.

"Eu n-am venit cu mandatul de ministru de acasă. Nu l-am primit moștenire", a mai spus Carmen Dan.

[citeste si]

Amintim că ministrul Afacerilor Interne a declarat marţi că ar fi vrut să afle mecanismele prin care un poliţist cu probleme comportamentele poate rămâne în continuare în plan operativ, în condiţiile în care colegii lui îi spuneau 'violatorul', iar şefii nu au avut nicio reacţie.

Ministrul Carmen Dan a anunţat că i-a cerut premierului împuternicirea pe o perioadă de şase luni în funcţia de şef al Poliţiei Române a chestorului principal Cătălin Ioniţă, în condiţiile în care a solicitat schimbarea lui Bogdan Despescu, ca urmare a cazului agentului acuzat de pedofilie. Premierul Mihai Tudose vrea să discute cu şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, înainte de a lua o decizie în privinţa unei eventuale înlocuiri a acestuia din funcţie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel