EXCLUSIV  Ludovic Orban, demisie, presiuni în PNL. Refuz pentru greii liberali

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Surse din PNL au dezvăluit pentru DCNews care este motivul răbufnirilor din interiorul partidului. Sunt reproșuri mari la adresa lui Ludovic Orban.

Modificarea statutului formațiunii liberale pentru a putea fi schimbați mai ușor președinții de filiale a fost amânată.

În spatele acestei decizii, însă, se află o adevărată revoltă care are loc în Partidul Național Liberal și care a fost stinsă pentru moment. Surse din cadrul partidului susțin că prin această încercare Ludovic Orban a încercat să pună presiune pe liderii de filiale pentru alegerile parlamentare. 

Orban nu vrea să își asume

Una dintre marile probleme din interiorul partidului este faptul că Ludovic Orban s-ar purta ca la "o firmă", conform surselor noastre care susțin că au existat reproșuri la adresa președintelui PNL că nu își asumă un rezultat la alegerile europarlamentare, așa cum trebuie să și-l asume președinții de filiale. Mai exact, i s-a cerut ca în cazul în care alegerile parlamentare vor ieși rău, să își dea demisia. Mai mult, aceleași surse susțin că este normal ca și Ludovic Orban să plătească pentru un eventual eșec, așa cum a făcut și Crin Antonescu. 

Mai mult, sursele noaste susțin că, din cauza acestor discuții cu președintele partidului, nu s-a mai stabilit nicio strategie pentru alegerile europarlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel