PNL rămâne pe aceeaşi poziţie privind Roșia Montană, spune Antonescu

Crin Antonescu şi Victor Ponta au avut, joi după-amiază, o şedinţă de urgenţă pentru a lua o decizie referitoare la proiectul  Roşia Montană.  Potrivit Mediafax, liderii celor două partide nu ar fi ajuns la un consens.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că subiectul Roşia Montană a fost abordat în discuţia purtată cu premierul Victor Ponta, dar nu pe fond, menţionând că PNL rămâne pe aceeaşi poziţie în acest caz, iar luni activitatea comisiei parlamentare va trebui să înceteze după votul final.

 Antonescu a fost întrebat dacă a discutat în USL subiectul Roşia Montană cu premierul Victor Ponta şi dacă s-a ajuns la o concluzie.

 "Discuţiile sunt în Comisie (parlamentară specială, n.r.), nu am discutat foarte mult cu premierul despre acest lucru. Am luat act de faptul că luni în această comisie trebuie să se dea un vot final. Poziţia PNL o cunoaşteţi, nu se schimbă, nu am discutat pe fond această chestiune cu premierul", a declarat Antonescu.

 Liderul PNL a precizat că mandatul acordat Comisiei privind Roşia Montană încetează luni, când acest for va trebui să aprobe un raport asupra proiectului de lege "într-o formă sau alta".

 Parlamentarii din Comisia Roşia Montană continuă, joi, dezbaterile la proiectul de lege, urmând ca luni, la ora 18:00, să dea votul final, pentru a fi prezenţi toţi cei 19 membri ai comisiei, a anunţat preşedintele comisiei, Darius Vâlcov.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel