PNL intră în ședință extraordinară pe tema numirii procurorilor

Crin Antonescu a convocat, miercuri,  conducerea partidului într-o şedinţă extraordinară pentru a discuta poziţia partidului faţă de numirile noilor procurori şefi. Şedinţa va începe la ora 14 şi au fost chemaţi să participe şi liderii din teritoriu ai PNL.

[caption id="attachment_301320" align="alignleft" width="310"] crin2[/caption]

Convocare de urgență a liberalilor vine după ce premierul Victor Ponta a răspuns afirmativ  la o întrebare a jurnaliştilor dacă o va numi pe Laura Codruţa Kovesi la şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

 Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu, susţine că premierul Victor Ponta a răspuns afirmativ la întrebarea dacă va susţine declaraţii la CSM pe tema numirii procurorilor şi nu la cea privind o numire a Laurei Kovesi la şefia DNA.

 "Premierul nu face declaraţii peste umăr la întrebări atât de importante. El a răspuns la întrebarea dacă va face declaraţii pe această temă şi a răspuns : Da, la CSM", susţine purtătorul de cuvânt al Guvernului.

 Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi, că abia după ce va exista un anunţ oficial privind desemnarea lui Kovesi, va comenta şi el "oficial".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel