EXCLUSIV  Pleacă de la Antena 3 după 11 ani de activitate. "Le mulțumesc oamenilor alături de care am lucrat"

După 11 ani de Antena 3, a venit timpul să se despartă de echipa unde a lucrat de la înființarea postului de știri. 

Este vorba despre Iulia Zgripcea care ne-a confirmat că nu va mai prezenta rubrica meteo de la Antena 3.

"Este adevărat că nu voi mai prezenta meteo la Antena 3 începând din septembrie, dar deocamdată nu pot să vă dau detalii despre ce urmează", a spus Iulia Zgripcea pentru DC News.

(w670)

A fi prezentator-realizator meteo nu-i lucru ușor. Nu trebuie doar să fii frumoasă, să cunoști harta României și să memorezi un text. Este mai mult de atât. Prezentatorii profesioniști de meteo trebuie să facă hărți, cartoane, să comunice zilnic cu Administrația Națională de Meteorologie și lucrurile nu se opresc aici. Iulia Zgripcea ne-a povestit ce înseamnă să te ocupi de rubrica meteo.

[citeste si]

"Activitatea unui prezentator de meteo dintr-o televiziune de știri, în general și la Antena 3, în particular presupune foarte bune abilități de vorbire liberă, uneori și 12, 13 live-uri într-o zi, ediții speciale despre vreme, capacitatea de a însuși ori sintetiza informațiile în câteva zeci de secunde (atenționări meteo), cunoștinte serioase despre soft-ul meteo în care se realizează și actualizează hărțile, cartoane, (suportul grafic în general) o bună relație cu toți specialiștii ANM, o bună comunicare cu colegii, abilitatea de a scrie și realiza materiale specifice domeniului (știri despre vreme) sau de alt gen în cazul diferitelor evenimente (campaniilor, aniversărilor postului, sărbători etc). Toate acestea mi-au adus mari satisfacții, iar cei unsprezece ani petrecuți în Antena 3 m-au ajutat să mă dezvolt personal și profesional și de aceea le mulțumesc oamenilor alaturi de care am lucrat aici!", ne-a mai declarat Iulia Zgripcea.

Sursa foto: Facebook Iulia Zgripcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel