Plantele care atrag iubirea și norocul în apartamentul tău

Plantele care atrag iubirea și norocul în apartamentul tău / Foto: Pixabay, de TheVirtualDenise
Plantele care atrag iubirea și norocul în apartamentul tău / Foto: Pixabay, de TheVirtualDenise

Află în articol care sunt plantele despre care se spune că atrag iubirea.

Există anumite plante despre care se crede că atrag dragostea și norocul în casa celor care le au. În plus, sunt frumoase și vor aduce prospețime în apartamentul tău, așa că le poți planta cu încredere. Dacă chiar  vor aduce mai multă iubire și noroc în casa ta, rămâne de văzut.

Busuioc

Despre această plantă se crede că este aducătoare de dragoste, bogăție, frumusețe și noroc, scrie Realitatea.net. În plus, pe lângă toate acestea aduce și savoare preparatelor noastre. Se crede că aroma de busuioc din mâncare trezește pasiunea în oricine mănâncă acel fel de mâncare. De asemenea, se știe că este un bun antiseptic și un antidepresiv.

Iasomie

Despre iasomia se spune că încurajează visele profetice. În plus, ar atrage dragostea și chiar banii. Uleiul plantei se numără printre unul dintre cele mai puternice afrodiziace, deci faptul că atrage dragostea probabil că de aici vine. Această plantă este recomandată tuturor doamnelor singure care caută o persoană în viața lor.

Bambus

Toată cărțile despre Feng Shui îți vor spune că trebuie să ai bambus în casă, fiind un elemente care reprezintă apa, lemnul și pământul, scrie playtech.ro. Este o plantă care aduce stabilitate, noroc și armonie în casă. Ai grijă să îl poziționezi corect ca să atragă energii pozitive și prosperitate. Bambusul are nevoie  de lumină și este ușor de îngrijit. E bine să pui această plantă într-un vas de sticlă.

Arbore de Jad

Arborele de Jad este supranumit și Pomul Vieții sau Copacul cu bani. Este una dintre cele mai comune plante de interior și  se spune că aduce bunăstare în casa celui care o are. Se întreține foarte ușor, nu are nevoie de atenție specială și îi ajută pe cei care locuiesc în casă să aibă noroc la bani.

Alte plante aducătoare de noroc despre care unii cred că este bine să le ai, eventual să îți pui o frunză în buzunar, sunt: trifoiul, oregano, rozmarinul și lemnul de santal. Plantele sunt folosite încă din cele mai vechi timpuri, atât în medicină cât şi în cadrul ritualurilor aducătoare de noroc. De exemplu, la români este bine cunoscut faptul că despre usturoi se spune că alungă spiritele rele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel