Piticu are dreptate: La TVR au luat-o razna. Vezi VIDEO dement

tvr-verde
tvr-verde

TVR 3 s-a relansat. Are o nouă culoare, verde, și o mascotă, o oaie, pe nume Pufulica. Piticu întreabă ”ce se fumează” la TVR.

Din 6 decembrie, TVR 3 și-a schimbt straiele, are o nouă grafică de post, mizând pe culoarea verde. Emisiuni de folclor, reflectând lumea românească de la sate, programe cu tematică socială, politică, realizate de studiourile teritoriale ale TVR, formate de televiziune despre conservarea spaţiului cultural, tradiţional, etnografic, muzical, dar şi de actualitate rurală vor putea fi urmărite la noul TVR 3.

Potrivit clipului de mai jos, culoarea verde a fost aleasă pentru a da ideea de prospețime, iar Pufulica reprezintă jucăria antistres a redacției. Cristian Niţulescu ne spune că de fiecare dată când are o problemă mângâie oaia pentru a se relaxa.

După ce a văzut clipul, Piticu întreabă ce se fumează la TVR.

”Acum dacă vă potoliți din râs, deși am lăsat clipul intenționat mai lung, trebuie să remarcăm două aspecte. Primul că TVR 3 s-a rebranduit și s-a făcut verde. Doi, dacă tot s-a făcut verde, înseamnă că ori au trecut pe etnobotanice ori cineva de acolo sigur a făcut asta. Nu de alta, dar aparent vedeta postului tv este o oaie de pluș care este mângâiată”, a scris Piticu pe blogul său.

VEZI AICI CLIPUL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel