Pisică închisă de câteva luni într-o cușcă. "Înainte, a stat blocată într-un subsol. Oamenii de acolo așteptau să moară"

O pisică a fost lăsată, împreună cu puii săi, într-un subsol, în beznă, fără apă și mâncare, iar acum este captivă într-o cușcă, de câteva luni. Acest suflet își caută o familie. 

"Aceasta pisicuţă stă închisă în cuşcă de câteva luni, la o doamnă care mai are şi alte pisicuţe în casă. Nici nu cred că mai ştie să meargă biata de ea, la cât a stat nemişcată, în acel spaţiu îngust, răbdând timpul scurs minut, după minut, zi după zi, lună după lună. Aşteptare chinitoare. Înainte de această cuşcă, a stat blocată într-un subsol, alături de pisoiaşii ei, în beznă, plângând, fără mâncare şi apă, răbdând până la disperare. "Oamenii" de acolo voiau să "scape" de ea, aşteptând să moară. Împreună cu o doamnă, i-am rugat să ne lase să intrăm să o luăm, cu tot cu pisoi, dar au refuzat. Aruncând ce am pus de mâncare şi apă într-o spărtură făcută de noi la gura de aerisire, pe care au reblocat-o imediat.

"A fost prinsă cu răutate şi sălbăticie"

După insistenţele noastre, s-au dus ei la ea "să o prindă", cu duşmănie, să "scape" de ea, nemulţumiţi că încă nu murise. A fost prinsă cu răutate şi sălbăticie de nişte bărbaţi robuşti, înarmaţi cu beţe, bucăţi de lemne, pumni şi mănuşi să se protejeze doar pe ei, apucând-o de coadă, de cap, de picioare, smucind-o şi răsucind-o, traumatizand-o, înspăimântând-o până la leşin şi îmbolnăvire de spaimă. După această experienţă traumatizantă, după o viaţă de chin, a fost băgată cu pisoii rămaşi în viaţă într-o cuşcă mică şi lăsată acolo câteva luni. Biata, după trauma îndurată, în subsolul mizer, în întuneric, prinsă cu violenţă, zbătându-se în mâini ostile de "om", şi-a pierdut complet încrederea în om.

Cuşca a fost un alt tip de chin. Când i se pune mâncare şi i se schimbă litiera, i se pune o mătură în faţă, ca "să nu atace", căci scuipă la orice apropiere umană, tremurând de spaimă. O cred, biata de ea... Nu a cunoscut niciodată blândeţea umană, un spaţiu liniştit, al ei, unde să meargă, să îşi deblocheze picioruşele ţinute strâns sub ea, atât timp, unde să simtă că are o familie, nu doar temniţă şi chin. În aceste condiţii grele, fără spaţiu, şi-a îngrijit pisoiaşii până i-a făcut mari.

"Caut un OM care vrea să salveze o viaţă chinuită"

Vezi aici numărul de telefon pentru adopție.

Doamna nu o poate ţine şi nici nu poate să o scoată din cuşcă pentru că mai are alte pisici ale ei, în apartamentul mic, şi altele salvate. Casa ei este plină, iar a mea este şi mai plină, o arcă gata să crape. Am rugat-o pe doamnă să nu o " arunce" afară, înapoi la chinurile străzii, fără adăpost, fără hrană şi apă, blocată iar în bezna vreunui alt loc mizer, fără nimeni care să îi poarte de grijă... I-am promis că îi voi găsi un suflet bun să o adopte. Trebuie să îi găsesc cât mai repede o mămică, ce îi poate înţelege suferinţa, care să o simtă şi să o iubească pentru totdeauna, care este capabilă de răbdare şi iubire empatică, vindecătoare.

Caut un OM care vrea să salveze o viaţă chinuită şi nevinovată, ce nu are şanse să fie adoptată. Într-o casă, cu plase la geam, unde să fie în siguranţă, protejată de orice rău. Nu e o jucărie, ci un suflet cu o iubire infinită în sine, neexprimată, ce a cunoscut doar chinuri", este mesajul postat pe grupul de Facebook SOS Animal Rescue.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel