Urmărește emisiunea live


Piesele sunt încă hit, Saragossa n-a murit. Concert fierbinte la Sala Palatului

Saragosa Band
Saragosa Band

La 37 de ani de la debut, Saragossa Band a umplut, sâmbătă, 31 mai, Sala Palatului. Concertul  organizat de Red Carpet Events, a ridicat în picioare peste 4000 de fani ai formației pop-disco Saragossa Band, care au dansat pe toate melodiile.

Saragossa Band a reușit un show ca în zilele bune ale epocii disco. Chiar dacă majoritatea spectatorilor au venit la Saragossa Band să-și amintească anii 80, când hiturile formatiei germane erau la modă,  mulți tineri, care nu îi văzuseră încă, au fredonat refrenele celebre Big Bamboo, Rasta Man, Ginger Red, Goumbé Bou Bakhe, Zabadak sau Agadou.

Din formația pop care intra în topuri acum 37 de ani, pe scena de la Sala Palatului a mai urcat vocalistul, Harry Karrer „Carrere“. Harry i-a prezentat pe Gudrun Overhoff-Poppinga (voce), Evert van Der Waal (percuție), Andy Bielan (keyboards), Thomas Härtel (chitară bass) și  Markus Escher (chitară). Evert a oferit un solo de percuție care l-ar face invidios pe Lipan Țăndărică sau orice baterist rock, iar Thomas s-a ocupat de ”încălzirea” publicului. Sala a cântat împreună cu trupa Saragossa Band, participând la coregrafia sugerată de Harry, pentru hiturile Saragossa Band. Au fost și multe cover-uri, în stilul Saragossa Band.

Pentru că scena a fost asaltată de copii, unii probabil nepoți ai fanilor Saragossa Band, Harry a intrat în dialog cu câțiva puști și s-a bucurat că le place muzica pop-disco. ”Ei sunt viitorul, vom mai veni în România”, a spus Harry.

Pentru că la al doilea bis, după închierea concertului Saragossa Band, formația a ales Big Bamboo, în loc de Agadou, pe care îl cerea sala, minute de aplauze au obligat trupa să revină pe scenă, pentru melodia de final.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel