Pieleanu – Tudose, lovitură fulgerătoare: Asta ştiu sigur

Este o situaţie tensionată între Mihai Tudose şi Liviu Dragnea, premierul reiterând faptul că va cere plecarea din Guvern a cinci membri ai cabinetului său. 

„Declicul a fost produs de sondajul domnului profesor Marius Pieleanu. Nu este vina profesorului Pieleanu. A spus foarte clar că e o cercetare care pune la dispoziţia experţilor baza de date, nu dânsul e de vină că aşa au ieşit cifrele. Sondajul nu a fost văzut ca un instrument obiectiv, ci ca o manevră politică”, a explicat analistul politic Bogdan Chirieac, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Tot printr-o intervenţie telefonică, Marius Pieleanu a declarat: „Ştiu un singur lucru. Unii, la 19 ani, când învăţau să joace barbut sau poker, eu învăţam să intru la Facultatea de Sociologie. Asta ştiu sigur. Eu am picat poate un pic nepotrivit cu cercetarea asta. Am obosit să dau asigurări că n-are nicio legătură cercetarea cu vreo intenţie a domnului Dragnea sau a altora, dar, până la urmă, tot răul spre bine. 

[citeste si]

Se pare că s-au identificat, într-adevăr, problemele şi au ieşit la iveală problemele pe care presa le sublinia. Mai departe, rămâne să-şi rezolve dânsii problemele în interior. Ţara va pierde. Avem de făcut multe lucruri. (...) Iar blocăm ţara, pentru că domnul Tudose, şi probabil colaborator de barbut aşa... sau de vechi camarazi din pădure, vor să arate domnului Dragnea cât de puternici sunt ei”, a declarat Marius Pieleanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel