Peste 500 de pensionari au rămas fără economiile de la CAR

Bani
Bani

Peste 500 de pensionari din Târgu Bujor şi din împrejurimi au rămas fără banii economisiţi prin Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP), după ce s-a aflat că vistieria asociaţiei nu mai are niciun leu.

Niciun membru cotizant nu a mai reușit să facă vreun împrumut. Președintele asociației, singurul care cunoştea situaţia reală, a decedat. Oamenii au cerut ajutorul primarului. 

"Este o situaţie gravă privind pensionarii membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Târgu Bujor. Sunt acolo 115 membri din Târgu Bujor, 29 de membri din Moscu, 37 de membri din Umbrăreşi şi alţi peste 250 membri din localităţile învecinate. Această asociaţie, constituită din membri pensionari cotizanţi, în principal acordă un ajutor deces membrilor familiilor, între 100 şi 800 lei, şi împrumuturi. Este o asociaţie independentă condusă de un preşedinte, acum decedat, ales de adunarea generală formată din peste 500 de membri. Nu sunt bani de plăţi, nu au nimic în conturi. Căutăm soluţii, dar trebuie ştiut că primăria nu are nicio responsabilitate sau autoritare asupra acestei asociaţii", a declarat pentru Agerpres, primarul din Târgu Bujor, Laurenţiu Gâdei.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Vezi și: 

Spargere la Viscri. Sătenii cer ajutor de urgență

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel