Pe bune?! Nouă emisiune la PRO TV. Cine o va prezenta

Scutaru Cristina / 17 iul 2017 / 10:04 Salveaza PDF Comentarii

Pro TV vine cu o nouă emisiune, după formatul „Who knew?“, prezentatorul fiind Andi Moisescu.

Pro TV a achiziţionat licenţa de producţie a formatului „Who knew?" de la FremantleMedia. Show-ul, denumit „Pe bune?!", este reprezentat de o competiţie între două echipe formate din vedete din România, conduse de doi căpitani extrem de carismatici şi puşi pe glume şi prezentat de unul dintre cei mai îndrăgiţi oameni de media din ţară, anume de Andi Moisescu. Prezentatorul a lăsat un indiciu, într-o prezentare video, despre căpitani de echipă, care ar fi doi îndrăgiţi actori.

Este vorba despre un joc simplu, uşor de urmărit, fără aplicaţii sau reguli complicate, dar cu răsturnări de situaţie savoroase în final. Telespectatorii vor învăţa ceva nou şi surprinzător în fiecare ediţie a show-ului, lucruri la care nu s-ar fi gândit vreodată, dar pe care, cu siguranţă, nu le vor uita!

Este o competiţie amuzantă, care va îmbina perfect comedia cu întrebări şi răspunsuri şocante de cele mai multe ori. De fiecare dată, rivalitatea dintre cele două echipe va transforma acest format într-unul cu adevărat special, informează Pro TV.

[citeste si]

 loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14