Pe aripile vântului. Olivia de Havilland, ultima supraviețuitoare, cum arată la 102 ani

Crişan Andreescu / 11 feb 2018 / 12:11 Salveaza PDF Comentarii

„Pe aripile vântului" mai numără o sigură actriţă care a supravieţuit până în zilele noastre. Olivia de Havilland arată incredibil pentru vârsta de 102 ani pe care îi împlinește pe 1 iulie.

Născută la Tokyo din părinţi britanici, Olivia de Havilland s-a mutat în copilărie în California, unde a avut un debut de poveste la Hollywood. Mama ei, care fusese actriţă înainte de a se căsători, i-a predat Oliviei şi surorilor sale lecţii de actorie, muzică şi dans.

A fost momentul când pasiunea Oliviei pentru actorie a început să prindă formă, urmând o carieră de succes şi un total de peste 40 de filme. Unul dintre ele a fost filmul de referinţă al cinematografiei mondiale „Pe aripile vântului", unde a interpretat rolul lui Melanie Hamilton, potrivit livebizmedia.com.

De-a lungul carierei sale, Olivia a avut o rivalitate îndelungată cu sora ei, Joan Fontaine. Au avut o relaţie teribilă care s-a agravat în 1941, când surorile au concurat pentru premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Premiul a fost acordat lui Joan pentru rolul său din filmul Suspicion (Suspiciune). Totuși, Olivia de Havilland a fost compensată  cu două premii Oscar pentru „Cea mai bună actriță” în 1947 și 1950.

 Olivia a fost recent decorată cu Ordinul Imperiului Britanic de către regina Elisabeta a II-a. Astăzi trăieşte în Paris – şi este la fel de frumoasă cum a fost întotdeauna!

Despre  longevitatea sa, Olivia spune că secretul e un optimism fără margini. Niciodată nu a gândit negativ şi orice simptom legat de sănătate, apărut cu înaintarea în vârstă, nu l-a privit ca pe un blestem al îmbătrânirii, ci ca pe un mister ce trebuie rezolvat, cucerit, depăşit.

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +1    Negative: 0
Modă. Ce se mai poartă la cinematograf

George Mihail Pârvan / 24 apr, 10:58

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14