Patronul Brădet, reacție în noul scandal cu bacteria E.coli

Marius Badea, patronul Lactate Brădet, a afirmat la Antena 3, că bebeluşul român care se află internat într-un spital din Italia, cu sindrom hemolitic uremic, nu avea cum să se îmbolnăvească din cauza produsului acestei fabrici, arătând că autoritățile italiene au făcut această legătură având în vedere scandalul mediatic din România.

"Comunicatul din Italia și legătura dintre îmbolnăvirea copilului și brânza noastră e legat de comunicatul pe care noi l-am trimis autorităților din Italia când am retras produsele de la raft. Făcând rechemare, automat autoritățile italiene s-au alertat. Din punctul asta de vedere cred că s-a făcut legătura cu noi. Dar nu există nimic cert", a afirmat Marius Badea, în cadrul emisiunii "100 de minute".

Marius Badea a afirmat că fabrica pe care o conduce a decis retragerea voluntară a produselor de pe piața europeană începând cu data de 1-2 martie, după declarația ministrului Agriculturii. De atunci, produsele au fost testate și s-a arătat că nu există nicio legătură cu îmbolnăvirea copiilor din Argeș, la acea vreme.

Un copil român în vârstă de 14 luni este spitalizat în oraşul italian Florenţa cu sindromul hemolitic-uremic (SHU) după ce ar fi consumat brânză provenind de la o firmă din România, informează site-ul cotidianului La Repubblica. Aceeași sursă spună că ar fi vorba de brânză produsă de firma "Brădet".

Citește și: Copil român cu E.Coli, spitalizat în Italia după ce a mâncat brânză din România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel