Patriarhul Daniel, mesaj pentru copiii de la Marie Curie

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a adresat miercuri un mesaj de mângâiere şi compasiune familiilor copiilor din judeţul Argeş, decedaţi în ultimele zile.

'Am aflat cu durere despre trecerea din această viaţă a celor trei prunci din judeţul Argeş şi ne îngrijorează evoluţia stării de sănătate a celorlalţi copilaşi internaţi încă în spital. În aceste momente foarte grele pentru familiile îndoliate şi îndurerate, ne rugăm ca Dumnezeu să odihnească în iubirea Sa veşnică sufletele copilaşilor decedaţi.

Totodată, ne rugăm pentru însănătoşirea celor bolnavi. Suntem alături de familiile întristate ale copilaşilor pe care le încredinţăm de întreaga noastră compasiune, ajutându-le financiar, prin intermediul Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului, şi îndemnându-le să îşi păstreze credinţa şi speranţa, prin rugăciune. De asemenea, ne rugăm lui Dumnezeu să îi ajute pe medici în nobila şi dificila lor misiune de salvare a vieţii celor aflaţi în stare critică', se arată în mesajul Întâistătătorului BOR, transmis AGERPRES de Biroul de presă al Patriarhiei Române.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel