Pătraru, revoltat pe Dragu: Spălare de țară sau atentat la siguranța națională?

Jurnalistul Dragoș Pătraru îi transmite ministrului de Finanțe, Anca Dragu, că va renunța la SRL și la PFA și implicit la toate contractele semnate în această vară dacă va modifica Codul Fiscal așa cum anunță. 

”După ce a închis mii de firme, Guvernul se pregătește să le omoare și pe cele care au supraviețiuit, prin modificarea Codului Fiscal, care abia a intrat în vigoare la 1 ianuarie. Ce rahat de planuri să îți faci în condițiile astea? M-am uitat pe propuneri și aș vrea să o anunț pe doamna Dragu că-i voi preda și eu una bucată SRL și una bucată PFA, dacă modificările astea (care schimbă toate datele contractelor pe care le-am semnat în vara asta pentru următorii trei ani), vor deveni realitate.

Și să ne cărăm de aici, zic. Pentru că de fapt asta se dorește. Misiunea acestor băieți care ne conduc îmi apare din ce în ce mai clară: o țară în care noi să muncim pe salariul minim, pentru corporațiile care-și cară de aici profiturile imense, fără să plătească impozite. O exista infracțiunea asta în Codul penal, spălare de țară? Sau îi spune atentat la siguranța națională?”, a scris jurnalistul Dragoș Pătraru, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel