Pătraru: Despre subiectul pe care oamenii de la Digi 24 nu-l abordează. Urât e să fii slugă, mă!

Dragoș Pătraru, realizator TV la Digi 24, a criticat televiziunea după cele mai recente înregistrări cu șefii trustului RCS&RDS care au fost date publicității.

"Despre subiectul pe care oamenii de la Digi 24 nu-l abordează. Pentru că... frică, pentru că... prostie, nu contează... Oricum, e incredibilă asta. Apar unii cu niște acuzații grave și tu te faci că plouă, deși, între minciunile și manipulările pe care le lansează acei oameni – oho, sunt destule -, sunt și chestiuni grave, de interes public, care trebuie dezbătute serios. Dar nu, tu te uiți în altă parte, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Urât e să fii slugă, mă!", a spus Dragoș Pătraru la Digi 24.

"Un subiect ocolit aici, la Digi 24, în ultimele zile. Un subiect tabu! Cum domnule, există așa ceva? La instituția care stă toată ziua cu dreptatea și cu adevărul în gură? Ce chestie... N-aș fi crezut una ca asta... (...) Un subiect pe care îl abordează unii de dimineața până seara, la alții nu există. Avem de-a face cu un soi de imbecilitate din partea multor jurnaliști, mai ales când vine vorba despre deontologii de serviciu. Îi știți...", a mai zis jurnalistul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel