Pătraru: Cioloș, asta nu ți-a reușit!

Dragoș Pătraru s-a arătat nemulțumit într-o postare pe Facebook în care vorbește despre cozile imense la care a fost nevoit să stea pentru a elibera o dovadă că poate circula cu mașina.

"Știți de ce își permit ăștia de la permise și de la înmatriculări să fie atât de nesimțiți? Pentru că le permitem.
Ca să înmatriculez o mașină pe firmă, am fost programat să mi se elibereze dovada (deci dovada că pot circula, da?, nu talonul), după stat la cozile aferente, peste zece zile lucrătoare. Adică, de pe 30 septembrie, abia pe 13 octombrie. De ce dracului nu dai dovada pe loc, dacă tot stă omul la coadă? Cum să mă programezi pentru dovadă? Și de ce mă obligi să țin mașina pe dreapta? Că nu pot circula fără acte, nu?
Dar vina nu e a lor. Dacă fiecare cetățean care e nevoit să-și ia o zi de concediu pentru a sta la cozi și fiecare firmă care pierde bani pentru că așa vor mușchii funcționarilor de la Prefectură (da, idioții ăștia țin de Prefectură, deci de guvern - asta nu ți-a reușit, nea Cioloș, să-i faci pe ăștia să lucreze, nu?) ar da în judecată autoritatea asta a statului, atunci totul s-ar schimba. Cum ar da o sută de procese pe zi, pentru fiecare Prefectură? Sexy, nu? În trei zile, s-ar modifica toate procedurile. Dar așa, pentru că noi stăm ca vitele ore întregi la cozi fără să protestăm, n-are ce să se schimbe.
Eu voi da face un proces mic, just for fun, să văd ce mi se răspunde, să văd cum se apără Prefectura. Există vreo organizație care se ocupă de treburi de-astea? De belit statul pentru că le-o trage aiurea cetățenilor? Ar putea să facă o grămadă de bani", a notat prezentatorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel