Pasagerii unui avion, evacuați de urgență pe un aeroport din New York

Pasagerii unui avion, evacuați de urgență pe un aerport din New York / Foto: Pixabay
Pasagerii unui avion, evacuați de urgență pe un aerport din New York / Foto: Pixabay

Pasagerii unui avion au fost evacuați de urgență pe un aeroport din New York.

Cei 78 de pasageri aflaţi la bordul unui avion a fost evacuaţi "de urgenţă", sâmbătă după-amiază, imediat după aterizarea pe aeroportul La Guardia din New York, din cauza comportamentului unui pasager care a fost arestat, a anunţat compania Republic Airways, informează Agerpres, citând AFP.

Aeronava, un Embraer E-175 care a decolat din Indianapolis cu destinaţia La Guardia, "a declarat o urgenţă şi a aterizat... fără incidente ca reacţie la comportamentul unui pasager aproape de încheierea zborului", a declarat compania într-un mesaj transmis AFP.

"La ieşirea de pe pista activă, avionul s-a oprit pe o cale de rulare şi a efectuat o evacuare de urgenţă, ca măsură de precauţie", a precizat Republic Airways, adăugând că "pasagerul implicat în incident a fost reţinut".

Un purtător de cuvânt al companiei nu a dorit să ofere detalii cu privire la comportamentului pasagerului. Contactată de AFP, conducerea aeroportului din New York nu a răspuns imediat.

Avion rusesc, prăbușit în regiunea Tatarstan

Un avion L-410 s-a prăbuşit duminică în apropierea unei localităţi din regiunea Tatarstan, 19 persoane pierzându-şi viaţa, iar alte trei fiind rănite, informează agenţia de ştiri Interfax care citează o sursă, relatează Reuters.

Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă a confirmat că la bordul avionului se aflau 23 de persoane, conform agenţiei de presă RIA.

Arabia Saudită: Cinci răniți în urma unui atac asupra unui aeroport din sud-vestul țării

Un atac a rănit uşor cinci persoane vineri pe aeroportul din Jizan, în Arabia Saudită lângă frontiera cu Yemenul, potrivit presei oficiale saudite, notează AFP.

"Un proiectil ostil a căzut pe aeroportul Regele Abdullah", potrivit unui comunicat al Coaliţiei pentru restabilirea legitimităţii în Yemen, citat de agenţia oficială de presă saudită (SPA) care nu a oferit mai multe detalii.

Mai multe atacuri recente au vizat ţinte saudite. Acestea au fost atribuite forţelor houthi care luptă împotriva coaliţiei conduse de Arabia Saudită în Yemen pentru a reinstala guvernul destituit. Miercuri, patru muncitori au fost răniţi după ce coaliţia a interceptat o dronă încărcată cu explozivi care viza aeroportul saudit Abha, a raportat media de stat.

Aceste patru persoane au fost lovite de resturile dronei, a precizat coaliţia, potrivit SPA. La 31 august, acelaşi aeroport a mai fost lovit de o dronă care a rănit opt persoane şi a avariat un avion civil. Situat în munţii din sud-vestul regatului, oraşul Abha este o destinaţie populară pentru turiştii saudiţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel